luni, 14 iulie 2014

Haul


Haul Yves Rocher-iunie 2014

         Salut!
         Fiind ocupata in ultimul timp cu licenta (bine ca am terminat!) nu am apucat sa scriu despre ultimele produse de la Yves Rocher, cumparate in luna iunie. Asa ca o sa profit de timpul liber pe care il am saptamana asta si va arat ceea ce mi-am luat. 

Haul Yves Rocher 

       - Mi-am dorit tare mult un sampon cu reflexii pentru parul saten. Asa ca l-am luat. Este cel din dreapta. Alt sampon este cel reparator(cel din mijloc), care miroase foarte bine. Pentru mama am luat un sampon anti-matreata.(stanga).


       -Am luat, tot pentru mama, 3 deodorante roll-on. Ea este alergica la mai toate deodorantele din comert, la parfumuri etc.  Am fost placut surprinsa sa vad ca aceste deodorante nu ii provoaca nici o reactie adversa. Asa ca i-am luat 3, sa aiba :).

       -5 geluri de dus, dupa cum urmeaza: cu portocala de Florida, boabe de cafea din Brazilia, ceai verde din China, floare de Tiare din Polinezia si orez mov din Laos. Imi plac toate cum miros, sunt suuper.
    - Ca si surpriza am primit o crema grasa cu omega 3,6,9 atat pentru zi cat si pentru noapte; o apa de toaleta Naturelle-chiar imi place cum miroase si se mentine si destul de bine mirosul. Apa de toaleta o sa o daruiesc unei persoane care si-a dorit-o foarte mult. Pe langa aceste 2 surprize am  primit si o sacosa ecologica Yves Rocher.  


   Pentru ca valoarea comenzii mele a depasit 99 de lei, transportul a fost gratuit. Acestea sunt produsele mele Yves Rocher din iunie. Voi ce v-ati mai luat de la ei?
   Va pup!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu