duminică, 12 octombrie 2014

Cosmetice naturale de la Marillys


Natural de la Marillys

      Intalnim cosmetice la tot pasul . Unele mai ieftine, altele mai scumpe. Unele de buna calitate, altele de calitate indoielnica.  Si nu cred ca este vreo fata care nu iubeste cosmeticele. Bine, unele dintre noi devenim obsedate de anumite branduri, de anumite categorii de produse. Fie ca ne place sau nu, cosmeticele fac parte din viata noastra. Si nu numai a femeilor. Chiar daca le plece sa recunoasca sau nu, si barbatii le folosesc. Unii chiar mai mult decat unele femei, desi nu ar recunoaste asta nici in ruptul capului :)).
      Dar cati dintre noi citim vreodata ce contin aceste cosmetice? Cine sta sa se chiorasca ce scrie acolo- pentru ca pe unele ambalaje ingredientele sunt scrise atat de mic incat devine o mare provocare pentru bietii nostri  ochi? Si daca reusim intr-un sfarsit sa citim ceea ce scrie in lista de ingrdiente, chiar stim ce inseamna fiecare element de acolo?
     Bine, avem posibilitatea sa intram pe internet si sa cautam un dictionar de ingrediente cosmetice. Acest lucru il putem face destul de usor acasa. Dar ce ne facem daca suntem intr-un magazin, vrem sa cumparam un produs, dar nu stim cat de sanatoase sunt ingredientele respective? Suni o prietena sa o intrebi de ingredientul ala, ce faci?!?
     Eu, in ultimul timp, ca sa scap de o astfel de corvoada m-am cam axat pe produse naturale, fara nimic daunator prin ele. Nu degeaba se spune ca plantele au puteri binefacatoare. De ce oare bunicii nostrii isi preparau  diverse lucruri acasa, folosind plante de tot felul, plante pe care unii mai tineri din ziua de azi le considera buruieni? Stiau ei ce stiau.
     Bineinteles, nu spun ca ar trebui sa ne fabricam noi cosmeticele in casa, ci doar sa avem putin grija la ceea ce cumparam. O buna alternativa a produselor din comert sunt produsele cosmetice naturale de la Marillys. Sunt 100% naturale, nu trebuie sa mai intrati pe nici un dictionar de ingrediente cosmetice ca sa verificati, sunt sanatoase, sunt manufacturate (un lucru care mi se pare super :X), sunt foarte aspectuase, putand fi daruite drept cadou, si, ce imi place tare mult... au produse si pentru BARBATI !
    Tot ii cautam si prietenului meu divese produse mai naturale, daca nu in totalitate naturale, intampinand dificultati. Acum, pe Marillys.ro pot gasi produse pentru barbati fara probleme.
    Si pentru ca va aratam cat de frumos sunt ambalate produsele Marillys, va las mai jos cateva poze cu ele:
Sapun Marillys
Unt de corp Marillys
After shave Marillys

Pachet cadou Marillys

         




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu