duminică, 26 octombrie 2014

Empties#2


       Am reusit in ultimul timp sa termin cateva produse, iar astazi le-a venit timpul sa le trec in sectiunea Empties. O sa le prezint si o sa spun si cateva lucruri despre ele, poate ajuta pe cineva vreo parere de-a mea. :) Sa am spor :D !


   1. Gel de dus K Classic- Sensitive. Un gel de dus ieftin, pret 3 lei, cu un miros foarte subtil si placut. Foarte posibil sa il mai cumpar.
   2. Gel de dus Yves Rocher- Jardins du Monde cu portocala din Florida. Are 200 ml, pret: 8 lei, cu miros de portocala. Si cam atat, un simplu gel de dus.
   3. Gel de dus Avon Senses- Mood Therapy energising. Cu 250 ml, pret de vreo 7 lei. Mirosul pe care il avea - cel de eucalipt si menta. Foarte bun dupa o zi grea de munca. Chiar mi-a placut.



     4. Antiperspirant Fa -Care and Invisible. Antiperspirantele de la Fa sunt preferatele mele, cred ca sunt deja la al 6-lea produs, si l-am recumparat. Imi plac tare mult fiindca la sfarsitul zilei sunt la fel de protejata ca si la inceputul ei. Nu am mirosit niciodata urat, chiar daca am facut efort mare in ziua respectiva. Au 50 ml si un pret prietenos de 8 lei. 
    5. Pasta de dinti Blend-a-med Anti-Cavity, Mild Mint, 100 ml. O pasta de dinti normala fara nimic special.
    7. Sampon Antiseboreic cu Ichtiol, galbenele, salie. GROAZNIC mirosul si culoarea. Pentru ca mi se ingrasa parul destul de repede, am tot cautat solutii pentru asta. Si am dat peste acest produs. Spune ca trebuie urmat un tratament de atac, de 3 saptamani (cu 3-4 spalari pe saptamana). Mai apoi, tratamentul de intrtinere (1-2 samponari pe saptamana). Va spun drept, are o culoare neagra si un miros ORIBIL de PETROL sau ceva de genul. Cand il aplicam pe par, ma simteam de parca eram intr-un atelier auto, plina de ulei pe mine!! Ca sa nu mai vorbesc de mirosul care imi ramanea in par, dupa utilizare... Cat despre problema ingrasarii parului, nu face nimic. Absolut nimic. O mare dezamagire pentru mine!
    8.Bodyspray Balea cu fructe de padure .Un miros frumos, dar care nu prea se simte foarte tare piele.150 ml, pret in jur de 7 lei. Nu o sa il recumpar. 
    9. Dizolvant de unghii Raisa, 50 ml. Un simplu dizolvant de unghii. Eu sunt multumita de el, l-am si recumparat. 


     10. Gel de curatare cu particule abrazive, de la Blanchette B. Patriculele abrazive sunt foarte fine, nu agreseaza piele deloc. Miros subtil. Este al doilea tub pe care il consum. Are 150 ml, este adresat pielii normale si uscate. Momentan folosesc un alt gel de curatare, dar nu este exculs sa il recumpar si pe acesta.
     11.Un tubulet de 5 ml crema Liftactiv de la Vichy. Pentru pielea mea nu este o crema potrivita.
     12.Gel contur pentru ochi cu inula, albastrele si afin de la TIS farmaceutic, 15 ml. Nu mi-a placut deloc. Cat timp l-am folosit parca mai tare imi accentua liniile fine din jurul ochilor. Am renuntat sa il folosesc in acea zona, si l-am folosit pe restul fetei. Asa am reusit sa il termin.
     13. Crema antirid cu argan de la Farmec. Initial am fost foarte multumita de aceasta crema. Mai apoi m-am plictisit de ea, si simteam ca nici nu face prea mare lucru, in afara de acele de a  matifia. Totusi, nu am vrut sa o arunc pana nu o termin . Dupa cum am spus, este o foarte buna crema matifianta. 

 

      14. Samponul cu fito-cafeina de la Schauma. Un sampon bun, nu am facut matreata de la el, curata bine parul, si avea un miros foarte placut, de ceva verde. 250 ml. Acum am cateva sampoane care sunt naturale, si o perioada nu o sa il mai recumpar pe acesta. 
     15. Ultimul, dar nu cel din urma, masca de par Avon cu iaurt si capsuni (cred). Miroase divin. Isi mentine mirosul si in par, dar nu foarte mult. In rest, este o crema de par obisnuita, descura parul si il lasa fin. 
       Gata! Acestea au fost produsele pe care le-am terminat in ultima perioada. Va rog sa scuzati calitatea pozelor... 
      Va pup!


3 comentarii:

  1. Produsele de la Blanchette B,in general sunt foarte bune! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este. Mie imi plac tare mult. SI au si preturi foarte bune. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nici un produs Blanchette B, dar poate am sa am, ocazia.
    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere