joi, 23 octombrie 2014

Incaltaminte de toamna

           Si iata ca este iarasi toamna. Un anotimp care mie imi place tare mult. Imi inspira sentimentul aprozionare, mai tare decat in oricare alta perioada a anului :)). Si nu vorbesc de aprovizionarea clasica a camarii cu diverse borcane :), ci de aprovizionarea cu geci de iarna, ghete, cizme si bocanci.  Chiar daca mai am inca vreo 2-3 perechi de ghete, cizme sau bocanci (nici nu prea mai am unde sa ii depozitez...), tot as cumpara modele pe care nu le am. Sigur si voua vi s-a intamplat astfel cel putin o data.
         Gasiti pantofi de dama pentru sezonul acesta mai rece, la niste preturi foarte bune pe Lady-shoes.ro. Mai mult, nu doar ca au niste preturi accesibile, dar acum, pe site-ul lor, gasiti o super oferta 1+1 GRATIS la o multime de articole.
         Si pentru ca au aceasta oferta super, o sa profit si eu din plin de ea :D. Prima mea alegerea ar fi o pereche de cizme negre, din piele ecologica, imblaniti, care sa ma protejeze de frigul care urmeaza. Ceea ce imi place la ele este faptul ca sunt simple, dar in acelasi timp versatile, le pot purta atat la o tinuta casual, la birou, la o simpla plimbare etc.



        Pentru zilele ploioase, cum a fost ziua de astazi, o sa am nevoie si de o pereche de incaltari impermeabile, care sa ma protejeze de apa. Asadar, pentru situatia aceasta, cea mai potrivita alegere mi se pare ca ar fi o pereche de botine din cauciuc lucios, impermeabil. Si  nu doar ca nu lasa apa sa ude piciorul, dar si sunt foarte chic :d.Deja ma vad incaltata cu ele.  :)


     Nu ezitati sa face o vizita magazinului online Lady-shoes.ro, caci au oferta aceasta foarte tentanta 1+1 Gratis. Profitati de ea.
     Va pup!

2 comentarii:

  1. Buna! Te voi ruga sa pastrezi un singur link in articol, cel pun pe cuvintele pantofi dama. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere