vineri, 2 mai 2014

Campania Nutrivita



Stil de viata sanatos 

       Buna!
          Alimentatia sanatoasa si sportul sunt 2 elemente cheie spre un stil de viata sanatos. Din nefericire, suntem prea ocupati sa ne mai ingrijim si de acest aspect al vietii noastre. Mergem la scoala, la facultate, la serviciu, la intalniri de diverse tipuri , mancam mult si prost, alteori ne infometam, suntem mai obositi , nervosi si stresati. Unii mananca atat de mult de parca au uitat ca "mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam", zicala ce bine mai graieste! Altii cad in cealalta extrema, se infometeaza crezand ca asta este solutia pentru problemele lor. 
         Trebuie sa invatam sa ajungem intr-o stare de echilibru astfel incat sa avem o sanatate de fier, zambet pe buze, energie si buna dispozitie tot timpul.  Pentru a obtine toate acestea trebuie sa luam viata asa cum este , sa gasim metode de a ne relaxa si de a ne detasa de problemele care ne apasa. Lucrurile acestea sunt menite pentru starea noastra de spirit, pentru minte.
        Bineinteles, nici corpul nostru nu trebuie uitat. Prin frecventarea unei sali de sport, a unor cursuri de yoga, pilates, meditatie, dans, sau chiar prin practicarea unui program de exercitii fizice in comfortul propriei locuinte corpul nostru isi poate modifica ,in bine, conditia fizica. Eu  prefer exercitiile in propria casa , pe care le execut aproape in fiecare seara, dupa bunul plac.
        Chiar si cu toate programele de exercitii din lume, daca nu avem grija si la alimentatia noastra, s-ar putea sa ne ingreunam procesul de schimbare a stilului haotic de viata intr-unul sanatos.
        Este necesar , macar din cand in cand, sa ne ajutam pe noi insine. Cum putem face acest lucru?  Consumand produse dietetice si bio. Cele mai bune produse pe care le puteti gasi sunt online pe www.nutrivita.ro

Nutrivita
             Nutrivita " este o companie de import si distributie de produse dietetice si bio ".A fost infiintata in 1972 , cu scopul de a ajuta consumatorii romani sa isi mentina sau recasitge  starea de sanatate. Au un parteneriat roditor cu cei de la Nutrition et Sante , cel mai mare producator de produse bio si dietetice din Europa. Printre produsele si marcile oferite de Nutrivita amintesc: Gerlinea; Gerble; Cereal Bio si Isostar. 
               In cadrul magazinului online Nutrivita gasiti o varietate foarte mare de produse ( batoane tarate ovaz, biscuiti, cereale, mix de paine, mini-checuri,madlene,fursecuri si multe, multe altele)  potrivite nevoilor dumneavoastre incepand cu :
           - slabire 
           
            -managementul greutatii corporale


           - nutritie sportiva 





            -produse diabetici

             Oricand aveti nevoie de o gustare gustoasa, dar in acelasi timp sanatoasa, puteti apela cu incredere la produsele Nutrivita. Veti avea o experienta foarte placuta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu