joi, 9 octombrie 2014

Protect your device. Be smart!


Smart Protection

         Este foarte intalnita situatia cand aveam un nou telefon, tableta sau laptop, cu folie de protectie inclusa. Vreau sa spun ca rareori primim un nou produs fara o folie din aceasta. Un lucru bun, zic eu. Doar ca dupa catva timp de la achizitionare, te trezesti frumusel ca pe ecranul telefonului, tabletei etc... apar mici goluri cu aer care ii cam strica aspectul ecranului. Sa nu mai vorbim de nelipsitele zgarieturi de pe acesta. Bun, te gandesti ca e doar o folie de protectie si o poti inlocui rapid, doar cu un mers la un magazin de specialitate. Dar ce te faci cand, din neatentie, scapi telefonul cel nou (de abia te-ai obisnuit cu el) pe gresie, ciment sau mai stiu eu unde, direct pe ecran ?!? Nu prea ai ce face, va zic eu. Mai ales telefoanele cu touchscreen au sanse mai mari sa se sparga. Va spun asta deoarece stiu cel putin doua cazuri in care s-a intamplat asa.
        Dar daca am gandi noi putin in perspectiva, si am fi mai prevazatori? Atunci probabil nu am alege o golie de protectie obisnuita, ci una inteligenta.
        Puteti gasi foarte usor o astfel de folie de protectie pe SmartProtection.ro.  Gasiti multe modele de folii, de voi depinde ce doriti sa alegeti. De asemenea, aveti si tutoriale care sa va ajute.
        Pentru mine, cea mai potrivita folie ar fi Folia Clasic Smart Protection . Pentru ca are 10 ani garantie impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderiii calitatii. Are o gosime de numai 0.2 mm. Ca sa nu mai vorbim ca are polimeri elastomeri care se vindeca in timp, astfel zgarieturile dispar. Iar lipiciul folosit nu lasa urme pe ecran, ne scuteste afstfel de o munca in plus.  Ca sa va demonstrez cat de eficienta este aceasta folie de protectie inteligenta, va prezint urmatorul video:


          
           Sa va dau si un alt exemplu. Sa spune ca aveti un telefon mobil iPhone 6 (ca tot s-au lansat de curand). Ca sa il protejati mult mai bine, puteti intra pe Smart Protection.ro si alege de acolo o folie iPhone 6 , rapid si simplu. 

tempered glass display - ultra smart protection


         Este o folie Ultra Smart Protection, cu o sensivitate ridicata. Are cea mai mare duritatea pana in prezent, cu un strat de silicon impotriva socurilor, reducere semnificativa a amprentelor. 
         Este testat la zgarieturi, are o transparenta ridicata, si mai ales, este testata anti -soc. Daca se sparge, nu se dezintegreaza in bucatele mici, protejand astfel ecranul. 

Tempered glass rezistenta la zgarieturi
Testat la zgarieturi
Tempered glass antiexplozie
Testat anti-soc

       Pentru a avea un device protejat in mod corespunzator, eu va recomand produsele de pe  SmartProtection.ro
                        
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu