sâmbătă, 18 octombrie 2014

Vegetarian aktiv #2


          Va spuneam intr-un articol precedent (il gasiti AICI), ca nu este usor sa fi vegetarian. Si va mai spuneam, ca incerc, macar o zi pe saptamana sa mananc legume sau preparate doar din legume. Ceea ce imi place tare mult la aceste retete gen vegetariene sau de post (cum le mai numesc eu) este faptul ca se prepara intr-un timp scurt, si nici nu necesita mari cunostinte in ale bucatariei.
         Astazi o sa va indem sa faceti o salata foarte simpla, dar extrem de gustoasa. Este clasica salata cu varza, morcov si telina. Si este simplu:
     - luati o jumatate de varza mai mica (sau un sfert de varza mai mare), 2 morcovi, 1 telina, putina ceapa verde, sare piper, ulei de masline.
     -taiati varza fideluta, frecati-o cu putina sare si lasati-o cateva minute impreuna cu sarea sa se inmoaie.
     -morcovii si telina ii dati pe razatoare. Amestecati morcovul, telina si varza intr-un bol. Adaugati, dupa gust, sare, piper si ulei de masline. Lasati la rece timp de 15 minute si este gata de mancat. Pofta buna!
      Si pentru a-i ajuta pe vegetarieni si a le asigura aportul de vitamine si minerale, a fost creat Doppelherz Aktiv pentru Vegetarieni!
     Bineinteles, cei de la Doppelherz Aktiv au multe ale produse cuprinse in aceassta gama. Mie imi place ca macar de doua ori pe an (primavara si toamna), sa fac cate o cura de calciu. Si cum cei de la Doppelherz Aktiv au un produs numai bun pentru nevoile mele, il iau si scap de griji.Asa ma simt mult mai in forma in perioadele mai stresante din an (stiti voi, cu asteniile si toate cele). Produsul mai contine, pe langa calciu, si magneziu, seleniu , zinc, dar si vitamina D3. Asadar, impusc 4 iepuri dintr-o lovitura. Si pentru ca in prospect scrie ca trebuie sa luam o singura tableta pe zi, eu prefer sa rup tableta in doua (tabletele sunt mari si au un santulet pe mijloc care usureaza ruperea lor) si sa iau una dimineata si una seara. Voi ce pastile preferati cand aveti nevoie de calciu, minerale, vitamine?

  Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® acktiv Pentru Vegetarieni !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu