marți, 8 decembrie 2015

Bioderma-Gel spumant purifiant Review

        

           Pentru că imi place atât de mult acest produs, m-am gandit că merită sa îi fac un review, scurt, dar la obiect.
           Așadar, este un gel spumant purifiant, fără detergent, pentru piele mixtă sau grasă. Imi place tare mult pentru că NU îmi usucă pielea deloc după ce îl folosesc. Este marele lui plus comparativ cu alte produse pentru spălarea feței, cel puțin față de cele pe care le-am încercat eu până acum.
           Nu conține parabeni, este hipoalergenic, non-comedogenic, limitează secreția de sebum și purifică pielea. Este un gel de curațare blând, miroase foarte placut, simt că ma înviorează, în special  dimineața când îl folosesc și sunt încă adormită. Se utilizează dimineața și seara. Lasă pielea fină, nu uscată, fără senzație de piele care strânge.
           Pe ambalaj scrie că poate fi folosit si ca spumă de ras, lucru pe care eu îl contrazic... Face el spumă, dar nu atât de multă încât să fie folosit în acest sens.
          Are o cantitate generoasă, 100 ml, eu am cumpărat acest gel dintr-o farmacie HelpNet, am dat 14 lei pe el, dar îl găsiți și în alte farmacii, sau online. Expiră în 6 luni de la deschidere, deși nu imi fac griji în privința expirării, deja l-am consumat jumătate. :)
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu