miercuri, 9 decembrie 2015

Pantene Pro-V Thick & Strong Review      Astazi o scriu câte ceva despre șamponul Pantene Pro-v Thick & Strong. Nu pot spune că folosesc numai șampon de la Pantene dar, de câteva ori pe an îl cumpăr și folosesc cu drag. Tot revin la Pantene ori de câte ori dau chix cu alt șampon, de  Pantene am fost mereu mulțumită.
     De-a lungul timpului am folosit  mai multe variante. Cea pe care o am acum este pentru păr subțire , fără volum, în pare parte exact cum este părul meu.
     Acest șampon are 400 ml, un miros specific Pantene, este transparent, face o grămadă de spumă, își păstrează mirosul în păr după clătire. Eu obișnuiesc să șamponez părul de două ori la spălare, dar lasă părul curat chiar de la prima șamponare. Ce îmi place tare mult la el: chiar oferă volum părului și îl lasă fin la atingere, mătăsos. De când îl folosesc am cam lăsat la o parte spuma de păr, cam nelipsită din rutina de aranjare a părului meu. Mi-am simplificat rutina foarte mult: șampon, balsam de păr și un ulei pe vârfuri din când în când.
     Ca și fapt divers, dacă aleg să nu folosesc la vreo spălare balsamul de păr, ci doar samponul, atunci părul este puțin mai greu de descurcat, cât este încă umed. Dar cum aplic balsam la cam toate spălarile, nu am o problemă cu acest lucru.
     L-am cumpărat din Kaufland și am dat pe el cam 18 lei. Pentru că mă împac atât de bine cu el, cu siguranță va mai poposi pe la mine și în viitor. Chiar dacă nu sunt atât de interesată de ingredientele unui șampon, mai arunc, din când în când, câte un ochi pe lista de ingrediente. Mai jos, o poză cu ingredientele produsului:


    

2 comentarii:

 1. Interesant produs.

  http://strumfette.blogspot.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesting post. I will give it try.
  ♥♥♥
  Follower # 41
  Following you dear, waiting for you now :)
  I will feel Happy to see you on my blog. Have a lovely day. Kisses xoxo
  beautydrugs.blogspot.com
  International Giveaway

  RăspundețiȘtergere