sâmbătă, 31 mai 2014

Codul Elegantei - #BeUnforgettable


Noul parfum Giorgio Armani, sau Codul Seductiei

     overlayer armani EDITAT 2



             Carei femei nu ii place cand are o intalnire cu un barbat care este sigur pe el, este rafinat, elegant si care miroase innebunitor? Sau chiar daca nu are o intalnire, ci pur si simplu priveste sau trece pe langa un astfel de barbat care emana masculinitate si o incredere debordanta in sine? 
            Mie imi place ca un barbat sa se simta bine in pielea lui in orice situatie. Sa treaca cu brio peste orice provocare ivita in cale. Un barbat de neuitat, pentru mine, inseamna sa fie natural, sa aiba un magnetism care sa ma faca sa il privesc, ating si miros neincetat. Sa arate bine atat  imbracat in costum cat si intr-o tinuta casual.
            Si intodeauna sa miroasa frumos...Intodeauna. Sa poarte un parfum care sa iti aduca mereu aminte de el. Cand simti mirosul parfumului Armani Code Ice in nari sa te gandesti doar la iubitul tau. Neincetat. Cand te trezesti dimineata alaturi de el, inca sa mai miroasa a pasiune si a  Armani Code Ice#BeUnfogettable .  Cand placa la serviciu, iar tu ramai in pat, perna lui inca sa ii poarte mirosul UNFORGETTABLE. 
            Noul parfum Armani Code Ice ramane fidel  spiritului Armani Code, venind in plus cu arome orientale, fiind creat de Alberto Morillas, Maitre parfumeur la Firmenich. Cuprinde note acidulate de citrice si puternice note lemnoase. Aromele de lamaie, salvie sau boabele de tonka se intrepatrund si dau senzationalul  miros al acestui parfum plin de personalitate.
          Parfumul vine intr-un ambalaj inspirat de un smoking Armani, avand o linie clasica, dar totodata si foarte masculina. Culoarea gri metalizat imprima prospetimea acestui nou parfum. Purtandu-l devii, cu siguranta, #UnForgettable !


           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu