marți, 7 octombrie 2014

iPhone 6- Il ai inaintea tuturor !


iPhone 6

      Cine nu a auzit, macar o data, vorbindu-se, laudandu-se urmatorul telefon mobil din seria iPhone 6 de la Apple? Sunt sigura ca toata lumea a auzit de el, si mai bine, si-a imaginat avandu-l in mana si navigandu-i in minunatul meniu sau pe internet.
     Cam asa arata mult ravnitul si mult visatul iPhone 6. Bineinteles, il gasim in doua variante pe acest minunat: iPhone 6 si iPhone 6 Plus, putanad fi ales dupa pofta inimii fiecaruia. Daca nu stiati, noul iPhone 6 este cu 25% ai rapid fata de modelele anterioare, cu ecrane e 4.7 inch sau 5.5 inch (depinde de model). Autonamia iPhone 6 este de 14 ore, in timp cea a iPhone 6 Plus este de 24 ore.           Nu este de mirare ca tot mai multi oameni, din intreaga lume, si-l doresc cu ardoare, si ca au asteptat la cozi interminabile pentru a pune mana pe el, in momentul lansarii.  Nici Romania nu se lasa mai prejos. Peste 1.500 de oameni au facut precomenzi, pentru a intra in posesia acestui gaget.
      Numai ca in Romania, cei care au dorit acest telefon l-au putut comanda, fara sa iasa din casa de pe QuickMobile (http://www.quickmobile.ro/iphone). De altfel, QuickMobile a fost primul care a adus iPhone 6 in casele romanilor, tot ce au avut oamenii de facut a fost sa intre pe site-ul acestora, sa-si aleaga modelul si culoarea dorita si sa astepte curierul acasa. Nimic greu, nu? 
       Datorita OuickMobile, noul iPhone 6 a ajuns in Romania in acelasi timp cu cele din New York sau Londra, noutatea lovindu-ne din plin. 
      Acum, pe blogul lui Cristi (http://cristianchinabirta.ro/2014/09/23/oglinda-oglinjoara-cine-va-avea-primul-iphone-din-tara/) aveti posibilitatea sa castigati noul iPhone 6. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa spuneti  "cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile? Cu ce ne ajută că România, prin QuickMobile, este prezentă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6?".
      Va urez succes!
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu